fbpx
spot_img

Poklanjamo vam profesionalno fotografisanje za CV

U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje.

 

Slikanje za CV

 

Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo. Ovom prilikom Poslovi.infostud i Belgrade Youth Fair ti poklanjaju profesionalno fotografisanje koje će upotpuniti tvoju biografiju i pomoći ti da se izdvojiš iz mase kandidata!

 

U prethodnim tekstovima pisali smo na temu kako treba da izgleda vaša fotka u CV-ju i da li je neophodno poslati. Činjenica je da ukoliko želiš da privučeš pažnju poslodavaca prilikom prijavljivanja za posao, moraš da podigneš kvalitet svog CV-ja na viši nivo. Sa tim u vezi Poslovi.infostud i Belgrade Youth Fair ti poklanjaju profesionalno fotografisanje koje će upotpuniti tvoju biografiju i pomoći ti da se izdvojiš iz mase kandidata.

 

Sve što ti treba da uradiš jeste da se prijaviš za sajam i dođeš u Kolarčevu zadužbinu 26. i 27. aprila, a ostalo prepusti nama.

Izvor: poslovi.infostud.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.