fbpx
spot_img

Potresena glumica o pljački u Beogradu. Neka žene budu oprezne i čuvaju svoje tašne

Dugogodišnja renomirana prvakinja beogradske drame, jugoslovenska televizijska glumica i književnica Nađa Rodić, kako saznajemo iz najbližih izvora opljačkana je u centru grada! Naime, glumica je trebalo da se sastane u gradu, te je iskoristila sunčani oktobarski dan da prošeta Trgom Nikole Pašića u Beogradu, kao i da sedne na neku od klupa kako bi se odmorila i pročitala novosti u mobilnom telefonu a onda je naišao lopov koji je iz sve snage oteo njenu tašnu i pobegao!
,, Uvek sam govorila da neće baš mene“ izjavljuje vidno uznemirena i potresena glumica ,, Mislila sam da iskoristim lep nedeljni dan za sastanak, da prošetam pre 12 sati najlepšim delom centra grada Beograda u kom sam se rodila, odrasla i stvarala karijeru. U određenom trenutku kada sam uzela mobilni telefon u ruke kako bih pročitala tužnu vest moje prijateljice i koleginice Milene Dravić, pojavio se ni sama ne znam otkud lopov koji je oteo moju tašnu i bežao, bežao… Koliko sam uspela da vidim, bio je visok, mršav u svetlo sivoj tri – četvrt jakni! Imao je kratku malu talasastu kosu svetlo smeđe boje. Svoje platne kartice sam odmah blokirala, ali mi je veoma žao zbog dokumentacije koju je odneo. Nadam se da će neko to pronaći i javiti“ rekla je Rodić i dodala ,, Molim pre svega žene da obrate pažnju kada šetaju gradom, kako nose svoje tašne! Da budu oprezne i nikako zanesene jer je činjenica da lopova ima mnogo! Opet, srećna sam jer nisam fizički povređena“. 
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.