fbpx
spot_img

Predstavljanje regionalnih video igara, tehnička i biznis predavanja i Live Art Showcase na petom GameUpu

Mad Head Games studio po peti put, u subotu 9. marta u 10 časova, organizuje GameUp 2019, gejmerski događaj koji je posvećen lokalnoj i regionalnoj game devzajednici. Desetočasovni događaj koji spaja profesionalce, developere i fanove, ima za cilj da osnaži i poveže game development zajednicu u regionu.

 

Na GameUp 2019 će kroz različite programske celine i aktivnosti biti promovisana i prikazana dostignuća domaće i regionalne gejming scene. Uz to će posetioci imati priliku da čuju seriju stručnih, tehničkih i biznis predavanja, dok će fanovi video igara na Indie Showcase-u moći da vide preko 25 indie timova iz zemlje i regiona.

 

Deo programa ovogodišnjeg GameUpa biće i Live Art Showcase tokom kojeg će digitalni umetnici uživo pred publikom stvarati nove svetove i tako prezentovati svoj proces rada i veštine.

 

Za one kojima se sviđa industrija video igara i žele da započnu karijeru u ovoj oblasti, rezervisan je Company Expo u okviru kojeg će domaće i regionalne kompanije, uz predstavljanje svog rada, predstaviti i otvorene pozicije koje imaju.

 

Više detalja o programu GameUpa dostupno je na sajtu događaja.

 

Prijava

GameUp 2019 će biti održan 9. marta sa početkom u 10 časova u Jugoslovenskoj kinoteci. Ulaz na događaj je slobodan, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem ovog formulara.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.