fbpx
spot_img

Prijavite se i postanite „JAKA ŽENA 2019“

Regionalna konferencija “Jaka žena”, na kojoj se očekuje više od 1.000 žena sa prostora bivše Jugoslavije, održaće se 18. oktobra u hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj Banji.

Cilj konferencije je ozbiljna promocija žena kojima se otvara put međusobne međunarodne saradnje i plasiranje proizvoda, robe i usluga na nova tržišta. Iako će konferenciju većim dijelom pratiti preduzetnice, ista je namjenjena i ženama koje žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i ženama iz drugih sfera života (sporta, kulture, muzike i slično). Njima će se omogućiti posebna promocija.

Konferencija koja pretenduje da postane najveće okupljanje žena na Balkanu, obilovaće panelima sa istaknutim predavačima, moderatorima i učesnicima istih. Neki od panela su:

“Žene u porodičnom biznisu”, “Moć pregovaranja”, “Novi koncepti liderstva”, “Moja formula uspjeha”, “Žene u medijima, kuturi i književnosti”, “Marketing i motivacija radnika”, “Moj poslovni kutak” i još mnogi drugi. Prateći program konferencije je sajam ženskog preduzetništva i brendova, književni kutak, osnaživanje žena koje su pretrpjele nasilje u porodici, žena oboljelih od karcinoma, regrutacija kompanije “Stainer” za rad na kruzerima, modne revije kreatora i brendova, relax i antistres treninzi, savjeti doktora savremene arhitekture o uređenju poslovnog prostora i slično.

Konferenciju će otvoriti predstavnici Ministarstava u vladama zemalja regiona, ambasadori zemalja Balkana i predsjednik opštine Vrnjačke Banje Boban Đurović, koji će organizovati prijem laureata za priznanje “Dama i džentlmen godine” uz prigodan koktel.

Posebnu podršku konferenciji “Jaka žena”, pored Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije, opštine Vrnjačka Banja, hotela “Tonanti” i mnogobrojnih sponzora, pružili su partneri iz svih država sa Balkana među kojima su Internacionalni festival mode BiH – “Golub mira”, Udruženje preduzetnica Crne Gore, Sektor za antidiskriminaciona pitanja i rodnu ravnopravnost Vlade Srbije, Privredne komore regiona, ambasade zemalja iz kojih dolaze laureati za priznanje” Dama i džentlmen godine” i mnogi drugi.

Idejni tvorac događaja je producent Dejan Pantić čiji se projekat “Dama i džentlmen godine”, ove godine, našao među 10 najboljih manifestacija u Srbiji odlukom Ministarstva za turizam i Privredne komore Srbije.

Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi 50 eura, dok “Allinclusive” paket sa smještajem i prisustvom na gala dodjeli “Deluxe” priznanja najboljim kompanijama u Jugoistočnoj Evropi iznosi 150  eura. Mjesta za prisustvo na događaju mogu se rezervisati do prvog oktobra.

Zvanicama i učesnicima konferencije “Jaka žena”, u all inclusive paketu, omogućene su sve pogodnosti koje pruža hotel od kojih će svakako najinteresantnije biti kupanje na otvorenim bazenima u kojima je temperatura vode 32 stepena.

U bogatom zabavnom program, u pauzama između predavanja i treninga, posjetiocima će svoje najlepše pjesme mini nastupom pokloniti Bojan Marović.

Više od 30 televizija sa prostora bivše Jugoslavije akreditovalo se za kopnferenciju što je dokaz ozbiljne organizacije događaja, koji će po svemu sudeći, i ako se održava po prvi put, zasjeniti slične događaje u regionu.

Marko Spirić

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.