fbpx
spot_img

Tijana Milojević – #Lovenature

Operisan od emocija..
Prosto je uvek bežao u ćošak, skrivao se, kao i svoje emocije. A onda je upoznao jednu devojku. Pridobila ga je, kompletno. Uspevao je sebe da da i više nego što je želeo.
Bio je njen..
Onda, pojavio se neko totalno različit njemu. Neko ko je odjednom mogao da joj prizna koliko je voli. Ne baš tek tako, nego sa punom hrabrošću je rekao: Volim te.
Tako je ona pristala na tu ljubav. A ,,operisanog od emocija“ gurnula je podalje.

Znate šta je tu interesantno?! Baš taj koji je malo emocija pokazivao, voleo ju je više od svega i bilo čega. Ali ta kontrola emocija, nije uspela da pomogne. Već suprotno..
Kada je osetio da gubi, shvatio je grešku. Medjutim, prepustio je tom tipu devojku. Mislio je biće srećnija sa njim.. Zatvorio se opet u sebe..

Jednoga dana, pojavila se nova devojka u njegovom životu. Ničim izazvana. Bila je prelepa, crnokosa, sa širokim osmehom i tamnim očima. Imala je neki svoj stil. Ponašala se drugačije od drugih devojaka. Bila je jako pametna ali nikada se nije isticala. Ponekad je njeno ponašanje bilo jako neprimereno, ali sve u svrhu da istera pravdu na videlo. Jer je bila jako poštena.
Takva devojka je uspela da mu privuče pažnju.

Razlikovali su se u svakom pogledu. On je bio ozbiljan, ona šaljivdžija; bio je staromodan, držao se svog nekog stila, a ona je lepršala modnim časopisima; on je slušao rok muziku a ona je volela regeton, čak se bavila tverkovanjem. Mislim da je svima poznat ovaj izraz.
Imala je hrpu prijatelja, a on je imao jednog drugara, kućnog ljubimca i nju. Koju je ubrajao u svoju porodicu. Tako da je oduvek govorio da su to tri najvrednije stvari u njegovom životu.

Bili su neobičan par. Svi su se pomalo čudili, ali ih vrlo brzo prihvatali. Bili su jedinstveni.

Nisu se držali za ruke tokom šetnje, nisu razmenjivali nežnost na javnim mestima, ali su umeli da se ponekad zagrle tako jako i čvrsto da to nijedan par ne može da proizvede. Tu količinu ljubavi koja stane u taj zagrljaj. Njima poljupci nisu nedostajali u javnosti, ali zato dovoljni su im bili pogledi koji govore sve. Poljupce su čuvali isključivo za njih same.
Mnogi su pokušali da poljuljaju njihovu vezu, ali nije bilo potrebe jer je ona i te kako čvrsta. Stabilna. Sigurna. Bezbedna. Otporna na takve.

Kakva je vaša ljubav? Veza? Jeste li otporni na ovakve metke? Ili meci vrlo lako dopru do Vas? Šta je dobro, a šta ne?

Tijana Milojević
Tijana Milojević
Rođena sam u Kragujevcu 1995. godine. Od ranog detinjstva me je svašta nešto interesovalo, jedino sam se pisanju uvek vraćala. Sigurna u sebe. Svoja na svom. Osobine koje me najviše krase su emotivnost i kreativnost. U svakoj sitnici vidim nešto kreativno i svaki predmet poželim da oživim. Moj moto je: Živi danas kao da je poslednji dan i uvek daj sve od sebe!