fbpx
spot_img

Princeza Katarina dobitnica povelje doprinos u radu Škole za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina dobitnica je povelje posebne zahvalnosti za doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva i zadataka Škole za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“.

Direktorka škole g-đa Rada Laban uručila je Povelju Princezi Katarini na školskoj priredbi povodom proslave 100 godina postojanja i uspešnog rada škole „Veljko Ramadanović“.

„Drago mi je što sam danas sa vama na proslavi sto godina vaše škole. Hvala vam na ukazanom poverenju i zahvalnosti za pomoć koju smo vam pružili. Moj suprug Prestolonaslednik Aleksandar i ja se trudimo da pomognemo deci sa posebnim potrebama kad god možemo i da pomažemo projekte koji vama omogućavaju lakši rad. Želim vam puno uspeha u daljem radu i želim da vam kažem da ćemo nastaviti da vam budemo dobri prijatelji“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina u svom obraćanju.

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su 2012. godine prilikom posete školi „Veljko Ramadanović“ osoblju i učenicima uručili interaktivnu tablu, školske torbe i školski pribor, a Fondacija Princeze Katarine nastaviće i ubuduće da pomaže slepim i slabovidim osobama.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin