fbpx
spot_img

Pripreme finalistkinja u Porto Karasu

Pripreme naših lepotica u Porto Karasu su uveliko u toku.  Svaki  sekund  organizatori  koriste za rad sa devojkama. Obaveza ima puno.

Radni dan počinje jutarnjim kondicionim trenigom, zatim vežbama tai čija / sklad duha i  tela/.  Aktivnosti se nastavljaju pripremom za fotografisanje i video snimanja. U Porto Karas su doputovale  Suna Moya i Nahoko Spiess, jedne od najboljih i najcenjenih svetskih modnih fotografa. One su na najbolji način iskoristile prelep pejzaž Porto Karasa i ambijent hotela Meliton da naše lepotice fotografišu u haljinama Vladanke Celić I Ras fashion uz, za ovu priliku, specijalno dizajnirani nakit City fashion.

Dan se završava večernjim brifingom tima I edukacijom devojaka o  značaju i ulozi najlepše devojke Srbije. Šta je to titula Mis, koliko nosi obaveza i odgovornosti. Šta je to što ambasadorka lepote treba da poseduje I na koji način da predstavi državu Srbiju u svetu. Najbitnija uloga predavača je predočiti devojkama da lepota mora da ima smisao, u suprotnom je ukrasni papir koji  ima kratak rok trajanja. Samo lepota sa smislom je vanvremenska,   snažna   i moćna. Ko taj model prihvati uspeh je zagarantovan!

Naša poznata novinarka informativnog programa Tv Pinka  Maja Manojlović takmičarkima prenosi svoja iskustva  i objašnjava im  važnost i značaj medija, kako se komunicira sa predstavnicima sedme sile, a ko zna, možda je upravo neka od finalistkinja i njena potencijalna naslednica i novo televizijsko lice.

Sutrašnji dan je već isplaniran. Kompletan tim rano ujutru kreće na poseban zadatak  – photoshooting na krstarenju  na najatraktivnijim plažama Sitonije kroz koje će ih provesti Astra travel,  organizator prevoza naših devojaka.

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).
WordPress PopUp Plugin