fbpx
spot_img

Raspisan konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu

Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija pozivaju sve zainteresovane studentske organizacije, omladinska udruženja i neformalne grupe mladih da se prijave na konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu. Tema konkursa je poboljšanje položaja mladih na tržištu rada, a predlozi projekata mogu podrazumevati sticanje novih znanja, veština, kontakata, iskustva kao i kroz sve druge aktivnosti koje na inovativan i kvalitetan način mogu da doprinesu unapređenju položaja mladih na tržištu rada.

 

 

Najbolji projekat biće nagrađen sa 100.000 dinara za realizaciju aktivnosti, a rok za prijavu predloga je 1. april.

 

Predlozi koji uđu u uži izbor imaće priliku da se predstave žiriju sastavljenom od predstavnika kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje na događaju polovinom maja 2019. godine, nakon čega će biti proglašen projekat koji je odabran za podršku.

 

Za sve zainteresovane, Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija održaće info dan u četvrtak, 14. marta, u prostorijama Kancelarije za mlade – Gnezdo, u 12h (Masarikova 5, šesti sprat Beograđanke) gde se mogu detaljnije informisati o konkursu i postaviti sva pitanja. Na info danu, prisustvovaće Jovana Paljić, Community Executive, Coca-Cola HBC Srbija i Milica Mišković, Program Manager, Forum za odgovorno poslovanje.

 

Ukoliko želite da prisustvujete Info danu, pošaljite svoju prijavu popunjavanjem kratkog upitnika ili pošaljite  ime i prezime na adresu [email protected] najkasnije do 13.03. sa naznakom Prijava za Info dan.

 

Za dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem maila: [email protected] poslovanje.rs ili pozivom na telefon: +381 (0)11 2659 700.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.