fbpx
spot_img

Repriza novogodišnje predstave „Čarobna noć“/Pozorište za decu/Kragujevac

U  sredu, 13. januara 2016.  u

18 časova, u ,,Pozorištu za decu“ Kragujevac, biće  izvedena repriza novogodišnje predstave  „Čarobna noć“.

čarobna noć 1

Sadržaj:

Ovo je priča o novogodišnjoj noći u kojoj devojčica, kao i svako dete, ne može da dočeka da otvori poklone. Na velikom tornju sat pokazuje minut do ponoći, ali ona je ipak tužna, jer njena mama mora da ode na važnu poslovnu večeru. Kroz suze, po prvi put u životu, izgovara da mrzi Novu godinu. U tom momentu, čarobnica izgovara strašnu kaznu za sve one koji ne veruju u istinsku lepotu Nove godine i zaustavlja vreme. Kako bi ponovo pokrenule vreme, devojčica i njena mama kreću u čudesnu avanturu kroz magični svet, koja će ih podsetiti na zaboravljene porodične vrednosti i pravu lepotu novogodišnje noći.

Režiju i tekst potpisuje Milica Redžić-Vulević, po prvi put za pozorište, a scenografija i kostimi su delo Ane Kobjanove-Radovanović.

U predstavi igraju:

Dubravka Đorđević – majka
Jana Mijailović – devojčica
Nevena Brzaković – čarobnica, vodopad, anđeo
Vladimir Đoković – patuljak, zver, vodopad

Cena ulaznice je 100 din.
Uzrast: 3+
Poklanjamo vam 3×2 ulaznice!

 

Pozorište za decu Kragujevac
Pozorište za decu Kragujevachttp://www.pzdkg.org/
Pozorište za decu Kragujevac je, rešenjem Skupštine grada Kragujevca, osnovano 27.06.2003. godine i jedno je od najmlađih pozorišta te vrste u Srbiji. Organizator je Međunarodog lutkarskog festivala "Zlatna iskra" na kome iz godine u godinu učešće uzima sve više vodećih svetskih pozorišta.