fbpx
spot_img

Sa srca Vračara pevač Ivica Stančić za Pink televiziju! Pesmom i osmehom želi dobro jutro!

Jedan od najpoznatijih vokalnih solista Radio Beograda Ivica Stančić inače po profesiji doktor stomatologije ove godine obeležava 15 godina svog bogatog umetničkog rada i stvalaštva, a povodom iznenađenja koja priprema i pravoslavne Nove 2019. godine, specijalno će dati izjavu Televiziji Pink u toku današnjeg jutarnjeg programa. Kako saznaju bliski izvori ove nacionalne, gledane televizije, Ivica Stančić će se gledaocima predstaviti specijalnim uključenjem iz porte Hrama Svetog Save, tačnije božićnog sela koje je ovih dana aktuelno i veoma posećeno od strane inostranih i domaćih turista.

S obzirom na to da je snimio veliki broj snimaka za Radio i televiziju, verujemo da će gledaocima pokloniti numeru u svom izvođenju, putem koje će još jednom ulepšati snežno jutro. 
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE“Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602 Nikola Mitić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.