fbpx
spot_img

Salon lepote i zdravlja Body Shape Luna posvećen nezi lica i tela

Sve što je ženi potrebno na jednom mestu.


Zaduženi smo za vašu svakodnevnu negu lica i tela ali i da vas ulepšamo i spremamo za neki važan dan.

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu u Novom Sadu čeka vas oaza mira u salonu lepote i zdravlja Body Shape Luna. 

Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela. Mesto koje će kvalitetno voditi računa o vašoj koži, brinuti o lepoti i zdravlju vašeg lica i tela i kroz to vam pružiti osećaj zadovoljstva i samopouzdanja.

Body Shape Luna salon lepote i zdravlja u Novom Sadu. Posedujemo Tekar SIN aparat koji je jedini u Srbiji. Rade se najsavremeniji neinvazivni tretmani lica i tela. Sve je potpuno bezbolno, bez kontraindikacija i bez igle.


Tretmani : anticelulit, sagorevanje masnih naslaga, harmonizacija lica, podmlađivanje bora, drenaža, zatezanje vrata (dekoltea), povećanje volumena usana, sportske povrede.

Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom brigom i kvalitetnim aparatom Tekar SIN.

Adresa : Antona Urbana 13C, Novi Sad
Telefon: +381 63 7346 404

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.