fbpx
spot_img

Satiranje: Ja tebi – ti meni

Autor: Snežana Kujundžić
Autor: Snežana Kujundžić

U zajedničkom saopštenju za roditelje, a i za komšije, prijatelje užu i širu rodbinu, kao i slučajne prolaznike, Devojka Šibica (22) i Dečko Palidrvce (25), su rekli da niko nije kriv i da su jedno drugom dali, nikako uzeli.

Posle curenja u familiju, kao i komšiluk, inforamcija vezanih za međusobni odnos Devojke i Dečka, a koji je sasvim neočekivano i snimljen tik ispred kamere, bilo je potrebno da se pojasni snimak.

Rečeno je da sve ono što je jasno i vidljivo na snimku apsolutno nije tako i da je slika, kao i ton, potpuno pogrešno predstavio pravu situaciju. Scene u kojima se vidi nešto što se može shvatiti kao uzimanje u ruku, sa ruke ili iz ruke, pod rukom – ne predstavlja uzimanje, već jedan oblik davanja. Dečko i Devojka navode da međusobno davanje prati njihov odnos od prvog trenutka kada su se sreli i da tu oni ne vide ništa loše. To što su neki videli to što se vidi i što nije onako kako izgleda nema veze sa njima.

Posle davanja saopštenja, Dečko i Devojka su se rukovali, srdačno poljubili i, sasvim neočeekivano i spontano u naletu strasti, ponovili čin međusobnog davanja koji je trajao dvadeset tri časa. Na radost i olakšanje familije i prijatelja, ovoga puta sve se desilo iza kamera.

Ostalo je nerazjašnjeno da li su imali dozvolu za sve to, ali  je to na kraju svega i najmanje bitno.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.