fbpx
spot_img

Seavus Code Talks posvećen .Netu biće održan 31. maja u Kragujevcu

Međunarodna kompanija za razvoj softvera, Seavus, deo Aricom grupe, najavljuje događaj CodeTalks, koji će se održati 31. maja u Kragujevcu, u restoranu Tango, sa početkom u 17:30 časova. Događaj je posvećen .Net tehnologijama i biće hibridan, dostupan na engleskom jeziku i emitovan online putem.

.Net je besplatna, open-source i cross-platforma za razvoj različitih tipova aplikacija. .Net platforma omogućava korišćenje više jezika, editora i biblioteka za kreiranje veb, mobilnih i desktop aplikacija, igara i internet proizvoda.

Govornik panela biće Seavus stručnjak Miloš Slavić – Tehnički rukovodilac u Microsoftu, koji ima osmogodišnje iskustvo u razvoju softvera. Slavić se uglavnom fokusira na arhitekturu i razvoj distribuiranih backend sistema uz povremeno učešće u DevOps aktivnostima. Miloš Savić će se u svom izlaganju pod nazivom „gRPC sa servisnom Mesh infrastrukturom“ pozabaviti savremenim komunikacionim okvirom gRPC, koji se može koristiti sa mnogim programskim jezicima, ali nosi i određene izazove. Panelista će objasniti implementaciju gRPC usluga, osnove Service Mesh infrastrukture i kako se one međusobno dopunjuju.

U drugom delu CodeTalks događaja u Kragujevcu biće održan TheLionTalk panel na kome će učestvovati slovenski i gostujući učesnici, koji će imati priliku da odgovaraju na sva pitanja publike.

Rezervišite svoje mesto već danas i iskoristite ovu sjajnu priliku da naučite nove stvari, unapredite svoje veštine i dobijete odgovore na sva vaša pitanja o razvoju .Net tehnologija.

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting usluga sa dokazanim iskustvom u uspešnim poslovnim softverskim rešenjima. Kompanija ima preko 850 IT stručnjaka širom sveta i nudi širok spektar softverskih proizvoda, rešenja i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i američko tržište kroz nekoliko kancelarija i predstavništava širom sveta. Portfolio rešenja i usluga obuhvata BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence rešenja, ALM, Embedded programiranje, poslovne i potrošačke proizvode, mobilne aplikacije i rešenja za igre, Managed Services, kao i konsalting usluge i razvoj aplikacija po zahtevu klijenata. Portfolio se sastoji od velikog broja klijenata, uključujući globalne telekomunikacione operatere i proizvođače mobilnih i elektronskih uređaja, organizacije iz bankarskog i finansijskog sektora, tehnologije, obrazovanja, zdravstva itd.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.