fbpx
spot_img

Šetajuće srce

Foto: Labud N. Lončar
Foto: Labud N. Lončar

„Prilikom rutinske kontrole kod pacijenta Zorana Todorovića dijagnostikovan je medicinski fenomen, po prvi put viđen – šetajuće srce. Ovo je jedinstven slučaj u svetskoj medicinskoj praksi i ne zna se  kom smeru i kako će se postojeća situacija odvijati. Stručnjaci sa prestižnih svetskih medicinskih instituta su se već javili da pomognu, svakodnevno stižu novi pozivi i ponude jer je slučaj veoma interesantan i nezabeležen. Zoran Todorović još razmišlja“, izjavio je za medije portparol poznatog kliničkog centra.

 „Nisam znao da je moje srce šetajuće. Uvek sam imao utisak da kad god voljena osoba stavi ruku na bilo koji deo mojih grudi srce kuca baš ispod njene ruke, ali mislio da je to samo proizvod moje mašte i pozitivnih vibracija. Sada sam shvatio da nisam umišljao i da je to stvarno. Medicinski fenomen ili ne – u stvarnosti to postoji, ne samo u mojoj glavi“, izjavio je na konferenciji za novinare vlasnik šetajućeg srca. Dodao je još i to da postoji mogućnost da dozvoli vrhunskim stručnjacima iz te oblasti da ga podvrgnu dodatnim ispitivanjima i probaju da ustanove kako je do toga došlo. Nezvanično saznajemo da je do sada utvrđeno da je šetanje Zoranovog srca u direktnoj vezi sa još nedekodiranim emotivno-voljnim impulsima koji su ovom prilikom, prvi put, i otkriveni.

Ovo otkriće preti da sruši sve dosadašnje teorije, kao i da u postojećoj praksi dovede do jednog potpuno novog pristupa nečemu što se zove ljubav. Takođe, još jednom je potvrđeno da su ljudski organizam, kao i ono u njemu velika nepoznanica i da nauka još uvek ne može odgovoriti na pitanja na koja ljudi najviše žele čuti odgovor. Zoran i njegovo šetajuće srce su najbolji dokaz tome.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.