fbpx
spot_img

Svetski prvak se napio, pa medaljom platio taksi

 

sp

Nakon što je osvojio zlatnu medalju na Svetskom atletskom prevenstvu koje se održava u Pekingu, bacač kladiva poljak Pavel Fajdek uradio je krajnje neobičnu stvar…

 

Kako prenose kineski mediji on je svojom tek osvojenom zlatnom medaljom platio taksi sa kojim se dovezao do hotela nakon što je čitavu noć proveo slaveći osvajanje prvog mesta Svetskom atletskom prevenstvu

 

26-godišnji atletičar Pavel Fajdek probudio se mamuran u hotelskoj sobi i kada je shvatio šta je uradio,da kod njega više nema njegove zlatne medalje s prvenstva u atletici postao je zabrinut.

 

Poljak je odmah odmah prijavio nestanak zlatne medalje kineskoj policiji koja je vrlo brzo pronašla vozača koji se ni kriv ni dužan noć pre okitio svetskim zlatom ovog atletičara.

 

Naravno da je taksista koji  je vozio bacača kladiva Pawela Fajdeka odmah vratio medalju, dok poljski mediji navode da je svetski prvak veče pre popio veću količinu alkohola te i ne čudi na ovakav njegov čudan potez na kraju putovanja taksijem do hotela.

Prethodni tekstFotografija dana
Sledeći tekstDa ne poveruješ: Sneg
Slađan Tomić
Slađan Tomić
Student Fakulteta političkih nauka u Sarajevu. Volontirao je na Radiju Federacije Bosne i Hercegovine. Uređivao je portale www.tema.ba i www.e-turneja.com . Piše i poeziju. Do sada je objaviljivao u dvije zajedničke zbirke „Pjesme koje nam život znače“, u sklopu koje je, za svoju pjesmu „Stani“, dobio nagradu za originalnost i umijeće umjetničkog oblikovanja, te u zbirci „Providenca Versi 1“, u pripremi je i njegova prva samostalna zbirka „Šta ako sam lud“.