fbpx
spot_img

Tijana Bošković i Srećko Lisinac najbolji pojedinci u izboru Odbojkaškog saveza Srbije

Na tradicionalnom Novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, Tijana Bošković i Srećko Lisinac proglašeni su za najbolje pojedince u tekućoj godini.

U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Đula Mešter.

Kapiten ženske reprezentacije Tijana Bošković, dvostruki uzastopni MVP na šampionatu sveta i srednji bloker muškog nacionalnog tima Srećko Lisinac proglašeni su za najbolje odbojkaše Srbije u 2022. godini.

„Svakako lep Novogodišnji poklon, posle svih uspeha koji smo ostvarili u 2022. godini. Priznanje, naravno puno znači, ali ono što je najvažnije i najlepše i po čemu ću pamtiti prethodnu godinu je definitivno svetska kruna i drago mi je što sam ovde, i što možemo zajedno da se prisetimo tih nezaboravnih momenata“, istakla je Tijana Bošković, najbolja odbojkašica Srbije za 2022. godinu.  

Nagrade i priznanja uručili su Đula Mešter, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Ivan Knežević, generalni sekretar saveza, Jelena Nikolić, prvi potpredsednik, Mladen Maran, predsednik Odbojkaškog saveza Beograda i Danilo Mrđa, generalni sekretar gradske odbojkaške organizacije i Maja Ognjenović, reprezentativka Srbije.

Srećko Lisinac i Tijana Bošković najbolji u 2022. godini
Srećko Lisinac i Tijana Bošković najbolji u 2022. godini

Srećko Lisinac prisutnima se obratio putem video poruke i istakao zahvalnost za dobijenu nagradu.

„Žao mi je što ne mogu da prisutvujem manifestaciji. Veliko hvala savezu na predivnoj nagradi. Velika je čast biti izabran za najboljeg odbojkaša Srbije u 2022. godini. Poželeo bih svima srećne Novogodišnje i Božićne praznike“, rekao je Lisinac.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin