fbpx

U Vrnjačkoj Banji održana šesta regionalna dodela priznanja “Dama i Džentlmen godine”

U ekskluzivnom prostoru hotelu Tonanti u Vrnjačkoj Banji 19. oktobra je održana šesta regionalna dodela priznanja Dama i džentlmen godine koja je okupila istaknute žene i muškarce iz javnog, društvenog i privrednog života sa EX YU prostora.
Manifestaciju je otvorio predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović a među laureatima su se našli
Ljubica Komlenić,Ivona Jevtić, Aleksandra Vučković, Marija Šabić, Anita Radulović, Jelena Jovanović, Daniela Dabeska, Dragica Milovanović, Lidija Taskova Popova, Jelena Liverup, Miomira Jovanović, Vaska Mojsovska, Elena Risteska, Ivana Ljumović, Sandra Đukanović, Snežana Obradović, Marija Živanović, Radmila Ivetić, Danijela Pantić Conić, Simona Gerečer, Tatjana Grča.

I ove godine su tradicionalno priznanja dodeljena i istaknutim muškarcima za Džentlmene godine pa su tako ovim prestižnim priznanjem nagrađeni, Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan, Ambasador Egipta u Srbiji Amr Aljowaily, Živorad Nikolić ( Žikina Šarenica ), Vanja Bulić, Dragoslav Đorđević i Aleksanda Jovičić.

Događaj je pratilo 250 zvanica koje su uživale u programu oplemenjenom modnom revijom Marije Šabić i nastupom makedonske pop zvezde Elene Risteske.Među zvanicama su se našli, Srđan Đoković, Bata Spasojević, Svetlana Horvat, Branislava Simanić – direktorka PKS sektora za preduzetništvo, Nenad Krstić – reprezetantivac Srbije u košarci, predstavnici Ambasade Severne Republike Makedonije,Drina Pešić i mnoge druge istaknute ličnosti.
Manifestacija Dama i džentlmen godine, našla se među 10 najbolje organizovanih manifestacija u Srbiji koje promovišu prave vrednosti i turizam, odlukom PKS I Ministarstva za turizam.

Organizator događaja, producent Dejan Pantić, još jednom je pokazao da je neprekosnoven kada su organizacije dešavanja u pitanju.
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”