fbpx

Udruženje Diva turizma iz Beograda niže uspeh za uspehom, a pod sloganom “Deca su ukras sveta”

Užičanka, Jovana Petrović, model Udruženja Diva turizma, osvojila je u Šangaju prestižno drugo mesto po lepoti i treće mesto za Supertalenat na takmičenju C/Plan Kids Supermodels kao prestavnica Srbije a između 60 zemalja iz celog sveta.
Jovana se takmičila u grupi pred Teen i svojom lepotom u haljini dećije dizajnerke Tanje Orescanin, talentom i fantastičnim držanjem na sceni oduševila žiri i sve prisutne u sali.
Jovani je nosilac svetske licence Christine Huang predvidela veliki uspeh u modelingu rekavši da Jovana ima poseban talenat i da gracioznošću pleni, kao jedna prelepa princeza.
Inače Jovana je odabrana kao pobednica Mala dama i džentlmen Srbije od strane Udruženja Diva turizma da predstavlja Srbiju na svetskom finalu.
Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše, peva a njena ljubav prema zivotinjama obara sve rekorde.
Inače Jovanin tata je naš poznati umetnik Dejan Petrović, koji je sa svojom suprugom Brankom boravio svih pet dana u Šangaju bodreći svoju malenu princezu.
Roditelji i njeno matično Udruženje dele veliku radost, a Jovanu po dolasku čekaju brojni intervjui i nastupi u medijima.
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.