fbpx
spot_img

U susret Božiću uz emisiju ,,Dečji svet,, dr Miška Jovanovića

U NEDELJU 6.1. u 12 h slušajte novu emisiju za decu ,,Dečji svet,, samo na nasradio.ch/live
Tema emisije su Nova godina i Božić .Šta deci znače praznici, kako se pripremamo za Božić, šta je česnica i pečenica, a ko je polažajnik?
Ne propustite ni deo emisije u kojoj sledi nova priča o lepom ponašanju i kako se ponašamo u crkvi,a sve to uz najlepše pesme za decu.
Repriza emisije je u četvrtak 10.1.. u 18 časova.
Autor i voditelj emisije je dr Miško Jovanović.
Live
nasradio.ch
Emisija “DEČJI SVET,,
Emisija “DEČJI SVET,,
Posvećena je deci kroz koju deca stiču saznanja na određenu temu kroz kreativne radionice, integrativnu nastavu, slobodno izražavanje i iznošenje mišljenja. Osmišljena je tako da su deca i reporteri, izveštači, kritičari, recitatori, pevači i glumci. U emisiji saznajemo šta znače neke reči koje se danas manje koriste, a koristili su ih naši preci, a koje su povezane sa narodnom tradicijom i kulturom. Sastavni deo emisije su i priče o lepom ponašanju i bontonu. Slušaćete najlepše pesme za decu, sa ciljem da deci vratimo dečju muziku. Autor i voditelj emisije je dr Miško Jovanović, dugogodišnji profesor koji se ceo svoj život bavi decom, njihovim obrazovanjem i savremenim metodama u nastavi, istražujući čarobni dečji svet i osluškujući dečje potrebe. Emisiju ,,Dečji svet,, možete slušati svake nedelje u 12 h, a repriza je četvrtkom od 18 h samo na nasradio.ch/live.