16. Decembra 2019. | 02:56
Početna / Magazin / Violeta Petrović: “Inspiracija skrivena u ljubavi prema šminkanju”

Violeta Petrović: “Inspiracija skrivena u ljubavi prema šminkanju”

Ljubav je glavni pokretač

U ovom tekstu prezenujemo neke korisne savete za šminkanje posvećene našim damama. Pišemo o inovativnom iskoraku jedne Kragujevčanke, koja se izdvojila u moru bezličnosti i neoriginalnosti.

Make up Violeta Petrović KragujevacU narednim redovima sigurno ćete pronaći nešto što možete primeniti…

Naime, ona je svoju ljubav prema šminkanju odavno pokazivala. Neretko je ulepšavala sve žene iz svog ukruženja. Mnogi su joj se divili kako je uvek savršeno našminkana. Podstaknuta time, pokrenula se i počela dodatno da se edukuje i obučava, tako da je danas veoma profesionalna kada je reč o šminkanju.

Predstavljamo vam Violetu Petrović iz Kragujevca, koja je iz velike ljubavi prema šminkanju i lepoti prepoznala svoj talenat i rešila da ga usavršava. Najdragoceniji dar je talenat koji posedujete. Treba napomenuti da nikada ne treba odustati od onoga za šta ste talentovani. Kako veoma mudra izreka kaže: “Izaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš nijedan dan u svome životu”. 

U narednom periodu, angažovali smo upravo nju za modne savete, ali i za smernice kako da se našminkate što bolje, kako da kombinujete idealno garderobu i sa vašom šminkom. Možete nam postavljati i pitanja koje imate. Mi ćemo ih uputiti Violeti, ukoliko bude korisnih pitanja, vrlo rado ćemo pisati na tu temu…

Ukoliko ste u dilemi oko izbora nijanse ili načina nege koja pristaje vašem tenu, Violeta je uvek tu da vam pomogne kako ne biste napravili grešku. Možete je kontaktirati putem poruke na njenom facebook profilu.

Ukoliko želite da zablistajte na svim važnim događajim, možete angažovati profesionalnog šminkera, koji će se pobrinuti da izgledate savršeno. Takođe, na internetu  možete pronaći brojne korisne tutorijale i savete za šminkanje.

Očekujte u narednom periodu puno interesantnih tekstova, uključujemo savete profesionalaca. Potrudićemo se da teme budu što korisnije. Ovaj tekst je imao za cilj da najavi naše planove za naredni period, ali i da vas motiviše!

Na samom kraju dodajemo par lepih fotografija, želimo da Vam dočaramo kako izgleda profesionalno šminkanje Violete Petrović.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Isidora Petrović

Isidora Petrović
"Život se ne meri brojem udisaja koje udahnemo, nego trenucima koji nam oduzmu dah.“