fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Lovorov list – recept za bolove u nogama

Lovorov list vas može spasiti od bolova u nogama. Ovo je dobar recept za starije osobe, čije noge počinju da bole u ​​starosti. Uzrok tome može biti ateroskleroza arterija ili upala mišića. 

RECEPT:

Potrebno je da Kupite 3 pakovanja lovorovog lista.
Prvog dana jedno pakovanje sipajte u šerpu od deset litara i prokuvajte. Pustite da se kuva i čim se voda malo ohladi  držite noge na pari oko 20 minuta.
Zatim stavite vunene čarape. Ne prosipajte vodu.

Drugog dana u istu kantu sipajte drugo pakovanje lovorovog lista i prokuvajte. Pustite da se kuva i ponovo parite noge 20 minuta.

Postupak ponovite sledećeg dana.

Ovaj tretman možete ponoviti svakih šest meseci.

Izvor: Zdravlje žena https://t.me/krasota_zdoroviye

Prijatelj portala Pokazivač: 

🌳Deo-puder 80g

Antibakterijsko dejstvo zelene gline i biljnih ekstrakata lavande i nane sprečavaju prekomerno znojenje nogu i time otklanjaju neugodne mirise. Koristi se i za druge delove tela podložnih znojenju (butina, velikih grudi, stomaka…) #EmaZeleniput Telefon:0641291334

 

 

Deo puder iz Zelenog puta.
Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.