fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Upotrebite ove dve namirnice i imaćete obrve na kojima će vam svi POZAVIDETI!

Kada sam čula za kafu i kakao, pomislilila smo prvo na napitak koji nam daju energiju i donosi dobro raspoloženje.kafa, kofein, crno, belo

Na kraju, od taloga posle ispijene kafe možemo pripremiti odličan prirodni piling za telo. Međutim, vlogerke smatraju da su kafa i kakao ipak potcenjeni.

Ko bi pomislio da se kafa i kakao takođe mogu koristiti za lep izgled obrva. Prema vlogerki Jennifer Chiu korišćenjem ova dva sastojka možete postići efekat iz snova, tj. potamniti i ispraviti nepravilan izgled obrva. Njen kozmetički trik sigurno će ceniti žene koje imaju alergijske reakcije na boju ili kanu koju su ranije koristile.

Pogledajte Dženifer Chiu, koja u videu dokazuje da jednostavna mešavina mlevene kafe, kakaa u prahu, kokosovog ulja i meda bezbedno i efikasno može obojiti obrve.

Potrebno je da pažljivo nanesete ovu mešavinu na područje obrva i sačekate 20 minuta i nežno uklonite. Nema opasnosti od iritacije i uživaćete u lepim obrvama u prirodnim nijansama.

Prethodni tekstNepodmitljive priče
Sledeći tekstVic nedelje: Žvaka
Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.