fbpx
spot_img

Zvezde narodne muzike, Boban Stanković i Vera Matović zapalile Paraćin! Oduševili građane!

Poznate zvezde narodne muzike, istaknuti estradni umetnici Vera Matović, Saša Kapor i Boban Stanković juče su u Paraćinu slavili do zore! Naime, jedno punoletstvo koje je obeleženo velikim rođendanskim slavljem u Paraćinu, nije moglo proći bez legendi narodne/ turbo folk muzike! Veselja su posebno nezamisliva bez Vere Matović koja diže atmosferu do usijanja, a da su neverovatan trio, potvrdili su još jednom ostavivši prisutne bez teksta! 
“Moja obožavana koleginica, draga prijateljica Vera Matović sa kojom je uvek zadovoljstvo sarađivati, Saša Kapor kojeg bodrim od malena jer su njegovi roditelji takođe dragi prijatelji i predstvnici jedne muzičke institucije i ja smo učinili sve da zabava prođe u najboljem redu, ispunjavali smo želje, jednu, i još jednu… tako dugo, ali osmesi koji su nam uzvraćeni od strane prisutnih i interakcija koju smo razmenilI će se dugo pamtiti! Ljudi iz pomoravskog okruga su srdačni, topli i uvek za pesmu raspoloženi“, izjavio je Boban Stanković koji je u više navrata odsvirao čuvena srpska kola, a da je u tome neprikosnoven, potvrdili su veliki aplauzi kojima više puta nagrađivan!
Kako je najavio, Boban Stanković potrudiće se da u skorije vreme organizuje javnosti još jedno ovakvo druženje kako bi mi mogli svi da uživaju u njihovim notama. Voleo bi da to bude na fudbalskom stadionu, jer građani pamte koncerte koje je ranijih godina organizovao na sportskim, zelenim površinama.  Inače, Boban najavljuje iznenađenja u okviru nastupajuće umtničke jeseni, kao i nova muzička izdanja. 
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.