12. Decembra 2019. | 09:43
Početna / Koncerti / Zvezde narodne muzike, Boban Stanković i Vera Matović zapalile Paraćin! Oduševili građane!

Zvezde narodne muzike, Boban Stanković i Vera Matović zapalile Paraćin! Oduševili građane!

Poznate zvezde narodne muzike, istaknuti estradni umetnici Vera Matović, Saša Kapor i Boban Stanković juče su u Paraćinu slavili do zore! Naime, jedno punoletstvo koje je obeleženo velikim rođendanskim slavljem u Paraćinu, nije moglo proći bez legendi narodne/ turbo folk muzike! Veselja su posebno nezamisliva bez Vere Matović koja diže atmosferu do usijanja, a da su neverovatan trio, potvrdili su još jednom ostavivši prisutne bez teksta! 
”Moja obožavana koleginica, draga prijateljica Vera Matović sa kojom je uvek zadovoljstvo sarađivati, Saša Kapor kojeg bodrim od malena jer su njegovi roditelji takođe dragi prijatelji i predstvnici jedne muzičke institucije i ja smo učinili sve da zabava prođe u najboljem redu, ispunjavali smo želje, jednu, i još jednu… tako dugo, ali osmesi koji su nam uzvraćeni od strane prisutnih i interakcija koju smo razmenilI će se dugo pamtiti! Ljudi iz pomoravskog okruga su srdačni, topli i uvek za pesmu raspoloženi”, izjavio je Boban Stanković koji je u više navrata odsvirao čuvena srpska kola, a da je u tome neprikosnoven, potvrdili su veliki aplauzi kojima više puta nagrađivan!
Kako je najavio, Boban Stanković potrudiće se da u skorije vreme organizuje javnosti još jedno ovakvo druženje kako bi mi mogli svi da uživaju u njihovim notama. Voleo bi da to bude na fudbalskom stadionu, jer građani pamte koncerte koje je ranijih godina organizovao na sportskim, zelenim površinama.  Inače, Boban najavljuje iznenađenja u okviru nastupajuće umtničke jeseni, kao i nova muzička izdanja. 
Marko Spirić
Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”