10. Decembra 2019. | 06:11
Početna / Koncerti / Marko Spirić: Konferencija “JAKA ŽENA 2019”

Marko Spirić: Konferencija “JAKA ŽENA 2019”

Konferencija JAKA ŽENA predstavlja događaj namenjen ženama iz privrednog, društvenog i javnog života, čiji će domaćin 18.oktobra 2019. godine biti najekskluzivniji hotel u Srbiji, prvi regionalni hotel sa 5+ zvezdica, TONANTI, Vrnjačka banja.

Nakon šest uspešno organizovanih manifestacija „DAMA GODINE“ koja se ove godine odlukom Privredne komore Srbije i Ministarstva turizma Vlade Srbije našla među 10 najboljih turističkih manifestacija u funkciji promocije Srbije, istaknuti producent Dejan Pantić, pokrenuo je projekat Konferencija JAKA ŽENA sa ciljem da na jednom mestu okupi   1 000  preduzetnica iz šireg regiona kojima će u ekskluzivnom prostoru hotela Tonanti biti omogućena predavanja i treninzi na pet lokacija sa eminentnim predavačima i temama koje su usmerene na biznis, life style,turizam, lepotu, zdravlje i dr. u trajanju od 1 000 minuta.

Konferencija će započeti okruglim stolom predsednika opštine Vrnjačka banja sa predstavnicima ministarstava, lokalnih samouprava, privrednih komora šireg regiona, turističkih organizacija.

Više informacija o Konferenciji Jaka žena i učešću na istoj možete dobiti na facebook stranici Dama godine, putem email adrese jakazena.eu@gmail.com i brojeva telefona 060/3995189 (Dejan Pantić)

ili 063/188-5-998 – Marko 

https://www.facebook.com/markospiric017

email: spiric017@hotmail.com

Marko Spirić

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”