fbpx
spot_img

Bojana Mijović Mis Šarma 2023. 

Predstavnica Srbije Bojana Mijović (18) osvojila je veoma značajnu titulu Mis Šarma 2023.  na svetskom takmičenju za “Miss 7 Continents” koje se održava svake godine u Turskoj.

Pripreme za ovo svetsko takmičenje veoma je zahtevno i trajalo je godinu dana.
Bojana je uzbuđena što je žiriju i takmičarkama pokazala delić kulture i nasleđa svoje zemlje kroz video spot.

Na svetskoj sceni Bojana se predstavila tradicionalnom narodnom nošnjom sa zastavom svoje zemlje, uz promo video spot svih atraktivnih turističkih destinacija Srbije i nada se da će inspirisati druge da cene raznolikost i jedinstvenost svojih i drugih kultura

Kroz deset dana priprema za finalno veče stekla je nova poznanstva i razmenila suvenire sa ostalim učesnicama, želeći da ostanu u kontaktu i nakon završetka takmičenja. Bojana nam se ponosno vraća u Srbijom i pred njom je blistava karijera.

Modna agencija “Top 3 Models” veoma je ponosna na Bojanu i njen plasman i nadamo se uspešnoj saradnji.

Nacionalna direktorica: Ivana Šćekić
Mentorka: Ankica Orčić

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.