fbpx
spot_img

FINALISTKINJE IZBORA ZA MIS SRBIJE STIGLE U PORTO KARAS!

Finalistkinje Izbora za Mis Srbije 2015. doputovale su na pripreme u rizort Porto Karas (Grčka).

Naredne dve nedelje devojke će boraviti u luksuznom hotelu Meliton, tradicionalnom domaćinu priprema lepotica već godinama unazad.

Sa devojkama će u narednom periodu raditi tim stručnjaka, na čelu sa umetničkim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom, supervizorkom Bojanom Nikolić , frizerskim timom Aleksa La Vi, Purity akademija koja je zaduzena za šminku i naravno, Vesnom de Vinčom, predsednicom kompanije i vlasnicom  licenci  Miss World Serbia, Miss Universe Serbia i mnoge druge.

Tokom predstojećeg perioda, finalistkinje će raditi na ličnom stajlingu i predstavljanju, modnim editorijalima, fizičkim i kondicionim pripremama, imaće časove oratorstva, kreativnog pisanja, časove bontona i lepog ponašanja, engleskog jezika, PR-a i radionice novinarstva.

 Prvi veliki zadatak devojaka biće, sada već tradicionalni, izbor za Miss Porto Carras, u utorak 22. septembra, kada će lokalne zvanice i ugledne ličnosti iz ovog dela Grčke, birati koja je od srpskih ovogodišnjih finalistkinja najlepša, što će ujedno biti i prvi veliki test odabranih devojaka.

 Za organizaciju puta do Porto Karasa pobrinuo se Astra travel Sitonija. U prelepom kompleksu rizorta ekipa će ostati do 5. oktobra, nakon čega se vraća u Beograd, gde devojke u MK Star hotelu nastavljaju sa karantinskim pripremama za veliko finale u Pinkovom studiju u Šimanovcima u oktobru.

Prvi dan u prelepom kompleksu Porto Karasa, prošao je radno. Devojke se polako opuštaju i navikavaju na bliceve profesionalnih fotografa i na kamere koje ih prate. Izrade foto i video book-ova su počele a lepotice Srbije su počele da uvežbavaju  koreografiju, poziranje…  Atmosvera je pozitivna , uprkos  ostrom oku nase supervizorke  koja  se ne odvaja od santimetra i  koristi svaku priliku da ih izmeri.

Tokom boravka u Porto Karasu, finalistkinjama će se priključiti i veliki broj javnih ličnosti koji će ih upoznati sa prednostima i teretom šou biznisa i kako se nositi sa tim.

Fotografije: Fabrika Fotografa

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).