fbpx
spot_img

Još malo ljutine i… malo sumnjivog zadovoljstva

  Nekoliko ljutitih faca se „prelilo“ i u ovaj prilog – nije na odmet da osmotrimo kako je kad se još neki razjare, razbesne, možda su ljuti i stoga što su bili najavljeni (tagovani) za prethodnu objavu na našem portalu, pa smo ih (nenamerno) ispalili? Izvinjavamo se i pratiocima ovih stranica, pa prikazujemo nekoliko likova koji su već bili planirani, ali su se sticajem okolnosti negde „zaturili“.

De Mesmaeker
liviaaugustae.over-blog.com

Specijalno, ponovo pružamo jedan uzbudljiv prizor iz sveta Gastona Lagafa: Gospodin Gužvić (de Mesmaeker) po ko zna put srdito napušta poznatu nam redakciju, predomislivši se od potpisivanja nekog perspektivnog ugovora!

Osnovna namera je bila da (ispravljajući mali propust) dopunimo galeriju besnih likova ali, da ih ne bi bilo previše za kratko vreme i na malom prostoru, radi neke ravnoteže…  tu bi dobro došao još neki osmeh da nas razgali,

articulo.mercadolibre.com.co
articulo.mercadolibre.com.co
Hogar i Snert
www.conan.com/invboard

da nas ozari dobrodošlicom ali, ne idimo naglo. U tu svrhu nam svejedno može dobro poslužiti popularni Hogar Strašni (očito, na španskom poznat kao Olafo), kod koga ćemo, bez mnogo komentarisanja, i opet zaključiti da njega i njegovu ljubljenu Helgu jednostavno ne raduju baš iste stvari! (Simboličan prizor porinuća novog broda na neki način zaista nagoni na razmišljanje… a ko hoće prizore nekog „čistog“ zadovoljstva vezanog za ovaj lik, lako će iščačkati u nekoj galeriji sliku blaženo zadremalog Hogara (Kakva je verovatnoća da će ga Helga zaskoćiti sa kritikom zbog nekog zabušavanja?), ili kadar u kome podiže zdravicu – čak i sa svojim psom Snertom, ili kad tu čašu optimistički uzdiže i kad njegovi skuti i štit nose na sebi nabodene strele i druge dokaze žestokih borbi! Naravno, u skladu sa imenom i „zanimanjem“ i sam ponekad ispadne furiozan… Sve su to primeri  širine spektra situacija i raspoloženja koja praktično mogu zahvatiti naći većinu nas, i razne virtuelne junake, pri čemu je Hogar ipak jedan od zahvalnijih primera…

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.
WordPress PopUp Plugin