fbpx
spot_img

Kako postati šampion: Predstavljen serijal o srpskim sportskim legendama

BALKON Skupštine grada Beograda je uvek bio rezervisan za doček srpskih šampiona nakon postizanja izuzetnih sportskih rezultata. Baš zato je to i najbolje mesto za promociju televizijskog serijala Miodraga Miše Stojanovića pod nazivom „Kako postati šampion“, u kojem se kroz intervjue sa sportskim herojima naše zemlje prikazuje šta je sve potrebno da se dodirnu zvezde.

– Ovo je priča o ljudima koji su iznad nas. To je priča o svetskim i evropskim šampionima i načinu na koji su došli do tih visina. Pričali su iskreno i iz srca, za sve ljubitelje sporta i, pre svega, omladinu. Ovo je namenjeno deci Srbije, kako bi našla uzore u ovim ljudima – ističe Stojanović.

Od srpskih šampiona, u filmu se pojavljuje 30 sportista – Predrag Danilović, Dejan Savić, Milica Mandić, Zoran Gajić, Igor Milanović, Goran Obradović, Marina Maljković, Aleksandar Đorđević, Želimir Obradović, Željko Tanasković, Svetlana Kitić, Zoran Terzić, Vladimir Batez, Vladan Milojević, Ljubiša Tumbaković, Ivana Maksimović, Davor Štefanek, Vanja Udovičić, Božidar Maljković, Ivana Španović, Novak Đoković, Slobodan Kačar, Nikola Stojić, Tijana Bošković, Predrag Stojadinov, Slobodan Bitević, Mirko Nišović, Đorđe Višacki, Dragan Jović i Tijana Bogdanović.

Izvor: novosti.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.