fbpx
spot_img

Konkurs za 7. „Kraljevski muzički festival“, u Vrnjačkoj banji 11. jula sa početkom u 20h!

U četvrtak 11.jula u Vrnjačkoj Banji u vreme Karnevala održaće se 7. Kraljevski oskar popularnosti sa početkom od 20h. Na jednoj od najposećenijih turističkih manifestacija, organizator događaja MSD events koji će ugostiti veliki broj muzičkih imena poput Bojana Marovića, Renata Henca, grupe Kal, Dijamant benda, sestara Gobović, Ljube Lukića, Radiše Markovića, Vanje Mijatović i drugih dok će se mlađa generacija radovati nastupima popularne Youtuberke Anne Lazarević, Milana Popovića koji je izdao singl sa popularnim Ognjenom Amidžićem i drugima.

Tradicionalno će biti nagrađeni i istaknuti privrednici, turističke destinacije i popularne javne ličnosti od kojih Izdvajamo Suzanu Mančić i Ivanu Đorđević, voditeljku Grand magazina koja je pre nešto više od mesec dana izdala svoju knjigu „Neka mnogo bitna“, koja je izazvala veliko interesovanje publike.

Događaj će biti organizovan pod sloganom Revija hitova na koju svoje učešće mogu prijaviti svi neafirmisani pevači koji će otvoriti ovaj muzički događaj koji je do sada ugostio najveće Balkanske zvezde poput Dragane Mirković, Šabana Šaulića, Tropiko benda, Ace Lukasa, Lexington benda, Željka Vasića, Yu grupe i mnoge druge.

Privljivanje kandidata na e-mail: spiric017@hotmail.com ili preko Vibera na broj +381631885998
Potrebno je poslati fotografiju, podatke o izvođaču i audio pesmu.
Za više informacija pozovite na broj 063/188-5-998 ili putem fb profila 

https://www.facebook.com/markospiric017

Marko Spirić  (novinar i estradni menadžer)

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.