fbpx
spot_img

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata – Mladi su zakon

Dragi naši,

Osmu godinu za redom sprovodimo program MLADI SU ZAKON, finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta, na teritoriji Šumadije i Pomoravlja.
Trenutno je otvoren Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih. Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga, i sprovesti svoje ideje u delo. Projekti mogu biti finansirani u iznosu od 30.000 do 100.000 dinara, a pored novčane podrške volonteri dobijaju i pomoć u vođenju projekata od strane tima resus centra Udruženja „Sunce“.
Konkurs je otvoren do 4. oktobra 2018. godine.

Sve novosti vezane za program Mladi su zakon u Šumadiji i Pomoravlju možete pratiti na našem sajtu www.sunce.org.rs i Facebook stranici MLADI-SU-ZAKON-Šumadijski-i-Pomoravski-okrug- . Takođe, planiramo i direktne kontakte sa zainteresovanim mladima, pa možete prisustvovati nekom od sastanaka koji će biti organizovan u Šumadijskom okrugu (obaveštenja o sastancima pratite na . Facebook stranici MLADI-SU-ZAKON-Šumadijski-i-Pomoravski-okrug-).

Više informacija o uslovima konkursa možete naći u prilogu dopisa.

Za sva pitanja, komentare i sugestije stojimo vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
Damjana Jovanović
061/1161321
menadžer projekta

Udruženje građana za socijalni razvoj Sunce
Janka Veselinovića 96/5, Kragujevac
www.sunce.org.rs

obrazac za pisanje predloga 2018

tekst konkursа-2018

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.