fbpx
spot_img

Konkurs za novogodišnji broj Zvezdanog kolodvora

Redakcija e-časopisa za umetnost i kulturu Zvezdani kolodvor raspisuje konkurs za novogodišnji broj časopisa. Redakcija je do sada objavila petnaest brojeva časopisa. U sklopu časopisa, u Ediciji poezije misli priređeno je i objavljeno pet zbornika, od toga tri antologije posvećene Jesenjinu, Bodleru i Džojsu, i dva zbornika ljubavne poezije savremenih pesnika 21. veka. Časopis je međunarodnog karaktera i okuplja autore sa prostora bivših jugoslovenskih republika.

Tema novogodišnjeg broja – Pandorina kutija, mit u savremenoj književnosti i kulturi

Pored odgovora na temu, pošaljite nam poeziju, prozu, recenzije i prikaze vaših dela, tekstove iz književenosti (eseje, kritike, prevode), radove iz oblasti humanističkih nauka, filozofije, psihologije, pedagogije, arheologije, istorije, istorije umetnosti, kulture, filma, slikarstva. Pozivamo voditelje literarnih i likovnih radionica da nam pošalju radove svojih učenika.
Sve to možete poslati na našu e-mail adresu:

 klubumetnika.zvezdanikolodvor@gmail.com sa naznakom (16).

Rok za slanje radova je 25. decembar 2018. Časopis će biti objavljen do 01. januara 2019. godine.

Rad časopisa pratite na blogu: http://klubzvezdanikolodvor.blogspot.com/

Hvala što pišete za Zvezdani kolodvor!

Prethodni tekst
Sledeći tekst
e-časopis za umetnost i kulturu „Zvezdani Kolodvor“
e-časopis za umetnost i kulturu „Zvezdani Kolodvor“http://klubzvezdanikolodvor.blogspot.rs/
Časopis je osnovan u januaru mesecu 2015. godine i registrovan u Narodnoj biblioteci Srbije. Objavljuje se kvartalno i konkurs za slanje radova je stalan. Nastao je kao proizvod želje da afirmiše, kako pisanu reč tako i vizuelnu umetnost. Do sada je objavljeno šesnaest brojeva. Osnivač i urednik časopisa je Zorica Tijanić, književnica i novinarka iz Beograda.