fbpx
spot_img

Makedonija čeka zvezde! Biljana Prokić najavljuje koncert!

Poznata pozorišna glumica i vokalna solistkinja, Biljana Prokić koja je veoma prisutna u medijima, ovih dana najavljuje veliki koncert u Makedoniji ,, Za tebe brate – za tebe Strumico“ koji će biti održan 12. oktobra u eminentnoj dvorani Centra za kulturu ,,Anton Panov“ u Strumici s početkom u 20 sati.

,,Uvek rado učestvujem u sličnim projektima, naročito kada su zajednički koncerti sa kolegama. Ta putovanja, razmena iskustava, dobre šale i pozitivne energije se nikada ne zaboravljaju. Moje kolege: Ivan Gjakov iz Bugarske, Mircho i Zana grupa ,,Intervali “, Goran Alachki virtuoz na harmonici , Blagica Kaleva, Mirzad Pervanić – Migos, Marko Žigmanović i moja malenkost učinićemo sve da publika iz Makedonije upamti naše veče. Održavanjem solističkih ili ovakvih koncerata, nastojimo da otrgnemo nematerijalno kulturno nasleđe Balkana kao i da sačuvamo onaj pravi izvorni melos, kojem se sve više vraćaju slušaoci. Makedonci vole dobre pesmu i po tome su između ostalog i poznati!“  izjavila je Biljana Prokić, inače proslavljena u ulozi Koštane.
Kako kaže, Biljana Prokić priprema album na kom će se nalaziti pesme koje su jednim delom obeležile njenu dugogodišnju glumačko – vokalnu karijeru. Na pozorišnoj – umetničkoj i muzičkoj sceni Srbije prisutna je dugi niz godina, a o njenim uspešnim nastupima i sjajno odigranim ulogama svedoče brojna priznanja i nagrade, zatim popularnost i publika koju je stekla.
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.