fbpx
spot_img

Marko Spirić: Udomite Saru!

….znam da je nemoguće, ali ja sam osoba koja veruje u nemoguće stvari… šta ću….Sara, predivna MALENA BELA kujica, traži dom…. Da, nju su tukli, besili i posledica svega toga je amputacija noge… A ona puna života i prevelike ljubavi  …..da, ima ih na stotine hitnih… I da, ona je invalid…….. Ja se nadam, jer u čuda verujem  …..a znam da nakon svega što je preživela i Sara u čuda veruje i nada se….  da će voleti i da će neko nju ipak zavoleti

POGLEDAJTE VIDEO 

Gepostet von Lela Bucek am Donnerstag, 6. April 2017

Minijaturnog rasta, vakcinisana protiv zaraznih, besnila, čipovana, sterilisana, očišćena od spoljašnih i unutrašnjih parazita, oporavljena i jedno fali: DOM – objavila je na svojoj Facebook stranici Lela Bucek, predsednica Kruševačke organizacije „Orpak”

kontakt: 063/88-22-412, 064/83-55-194-sms, fb: https://www.facebook.com/WELFARE.ANIMAL

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.