fbpx
spot_img

Marko Spirić: Prijatelji se ne kupuju već udomljavaju!

Svaki pas zaslužuje dom i ljubav. Gomila pasa u azilu su mešanci čijim venama ne teče plava krv i zbog toga ih većina potencijalnih vlasnika uglavnom otpisuje.

Spasavanje jednog psa neće promeniti svet, ali svet tog psa će se svakako promeniti.

Udomite preslatke stence mesance koji će Vam uzvratiti svojom ljubavlju i pruziti prijateljstvo.

Napuštene životnije ne mogu same sebi pomoći. Ne mogu kupiti hranu da jedu, ne mogu se lečiti i ne mogu izgraditi dom. Napuštene životinje nemaju nikoga osim nas – ljudi! Kao umna bića koja upravljaju ovim svetom, svi mi imamo odgovornost i ne smemo okretati glavu. To nije odgovornost nekog drugog, već svakoga od nas pojedinačno. Pomoći može svako, na način koji sam izabere – važno je samo da uradi nešto, koliko može i šta može.

Ovim putem pozivamo i sve vas koji razmišljate kako pomoći napuštenim psima da to učinite udomljavanjem. Tako ćete postati istinski heroj – u najmanju ruku u očima životinje kojoj dajete priliku za dostojan život. Ujedno, dobiti ćete najodanijeg prijatelja koji će oplemeniti vaš život i sve što mu date vratit će vam višestruko.

PANDA  ♥ mešanac border kolija, star oko godinu ipo dana, vakcinisan i revakcinisan protiv zaraznih, vakcinisan protiv besnila, čipovan i kastriran. Treba dom! – napisala je na svojoj Facebook stranici Lela Bucek, predsednica Kruševačke organizacije „ORPAK“

Ako se prepoznajete kao budućeg srećnog udomitelja, kontaktirajte nas!

Kontakt: 063/88-22-412,

sms 064/83-55-194, Lela Bucek

https://www.facebook.com/ORPAK.Krusevac/

https://www.facebook.com/WELFARE.ANIMAL?fref=ts

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.