fbpx
spot_img

Ne propustite! Pink Televizija s ponosom predstavlja Ivicu Stančića i najlepše pesme Balkana!

Renomirani profesor doktor stomatoloških nauka, ovih dana izuzetno aktuelna medijska ličnost koja uspešno predstavlja stomatologiju i najlepše narodne i starogradske bisere Balkana, Ivica Stančić specijalno gostuje na Pink Televiziji i to u najgledanijoj emisiji informativne redakcije „Novo jutro sa Žikom Nikolićem i Irinom Vukotić“, sutra 19. marta 2019. godine godine u 10.30 časova.
Umetnik čije su pesme zabeležene za sve buduće generacije,  gostovaće specijalnim povodom i u okviru najavljivanja solističkog koncerta u Beogradu, ali i povodom snimanja novih pesama slavnog kompozitora i tekstopisca. O čemu se zapravo radi, saznaćemo.
Podsećamo da je prof. Dr Ivica Stančić jedan od upečatljivih vokalnih solista Radio Beograda i Radio Televizije Srbije sa brojnim sačuvanim snimcima za Radio i Televiziju. Dobitnik najprestižnijih nagrada i priznanja Grada Beograda, čuvar kulturne baštine Srbije i Balkana. Njegova interpretacija pesme “ Ovo je Srbija “ ovih dana se može u često čuti u emisijama nacionalnih i lokalnih televizija, a solističkim koncertom koji priprema, najavljuje pravi spektakl o kojem će se dugo pričati. Poznat po emociji kojom se publici obraća, sigurni smo u doživljaj koji  nam predstoji. 
Stoga ne propustite specijalno gostovanje umetnika čije pesme nam ulepšavaju dane vaskršnjeg posta. Uživajte!

Marko Spirić 

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

SZTR VELJKO RAČUNARI – Nemanjina broj 36 (Vranje)

Telefon: 017/405-891

PET SHOP “ZOOMANIJA” – Save Kovačevića broj 40 (Vranje)

Sve za Vaše kućne ljubimce posetite pet shop “ZOOMANIJA”

 

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih  uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

Telefon: 064/264-9-602

OPTIKA    VID    (dr Mirjana Ilić Stošić – oftamolog)

Kralja Stefana Prvovenčanog 205   Vranje 

tel: 017/420-999  email :[email protected]

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.