Ovan

Posao – Ne nervirajte se zbog teškoća na koje nailazite, jer nedelja počinje Mesecom u vašem znaku, tako da možete da izađete na kraj sa izazovima. Mars je u Lavu zajedno sa Suncem i pravi dobre aspekte sa Jupiterom i Saturnom, tako da će se i dugoročni planovi dobro odvijati.

Ljubav – Mogući su nesporazumi sa partnerom i to na svakom polju. Aspekti najavljuju i nove osobe u vašem životu, ali one vam sada mogu uneti samo haos. Pokušajte da u ovom periodu ne donosite važne odluke jer se stvari mogu odvijati mimo vaših očekivanja i planova.

Zdravlje – Retrogradni Merkur u polju bolesti ukazuje na to da će se aktivirati hronične tegobe.

Bik

Posao – Vaš vladar Venera je u Raku i relativno je loše postavljena zbog kadencije polja i kvadrata sa Jupiterom. Zato smanjite očekivanja i pokušajte da se „prizemljite“. Imate velike planove, pa se može desiti da platite cenu vaše nerealnosti. Dogovori u vezi imovine najverovatnije neće biti realizovani.

Ljubav – Osim Venere i planeta Mars, koji predstavlja partnera, je nezgodno postavljen u odnosu na Sunce. I vi i vaša druga polovina pokušavate uporno da nametnete svoj tempo i mišljenje drugoj strani. Računajte na nesporazume i sukobe.

Zdravlje – Mogući su problemi sa srcem kao reakcija na stres.

Blizanci

Posao – Vaš vladar Merkur je retrogradan u ugaonoj kući i najavljuje veće nesporazume na svim poljima, kao i promene planova i stvari koje su već dogovorene i utvrđene. Najbolje je da se u ovom periodu sklonite iz firme, na odmor ili bolovanje ako imate tegobe, da ne bi uzalud trošili živce.

Ljubav – Sedmo polje partnerstva je opterećeno Saturnom već duže vreme, što uvek narušava odnose, naročito ako su problematični. probajte da održite postojeće stanje, kako vas snovi o nečem boljem ne bi doveli u još goru realnost.

Zdravlje – Ovih dana jurite kao muva bez glave, pa ste verovatno premoreni, neispavani i nervi su vam napeti. Usporite tempo.

Rak

Posao – Nedelja počinje sa Mesecom u Ovnu, u vašem polju karijere. Ova pozicija je osetljiva i može da dovede do bespotrebnog sukoba na poslu. Probajte da nastupite smireno i održite situaciju pod kontrolom, ne podležite prvim utiscima. U protivnom ćete teško da vratite stvari na nivo na kojem su sada.

Ljubav – Venera u vašem znaku odslikava vašu potrebu za ljubavlju. Takođe, skloni ste impulsivnim reakcijama i može vam pasti na pamet da nešto menjate, a to ne bi bilo plodonosno. Strpite se još malo i budite realniji.

Zdravlje – Zadovoljan čovek je zdrav čovek. Samo ne preterujte sa hranom jer vam je metabolizam usporen.

Lav

Posao – Nametljivi ste i ne vodite računa o tome kako to izgleda vašem okruženju i kakav odgovor možete dobiti. Sunce i Mars u Lavu vam maksimalno podižu ego i potrebu za dominacijom. Delimično imate uspeha jer ih podržavaju Jupiter i Saturn, ali ipak obratite pažnju na način ophođenja. Oprezno sa novcem, Merkur vam je u tom polju u retrogradnom hodu.

Ljubav – Pred vama je vrlo dinamičan period, Venera u dvanaestom polju najavljuje brojne izazove. Ako se opredelite za avanture, znajte da to neće ostati skriveno ukoliko to želite, već će se lako saznati.

Zdravlje – Mogući su prblemi sa krvnim pritiskom, srcem i kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao – Kad se Merkur nađe u znaku svog vladarstva, to je dobra stvar, ali je retrogradan i loše se ispoljava. I još je u prvom polju, pa je to loše vrlo upečatljivo. Narednih dana se od vas očekuje da koristite snagu i mudrost, kako ne biste upali u nerešive i komplikovane situacije.

Ljubav – Venera u jedanaestom polju ukazuje da među osobama iz bliže okoline postoji neko zainteresovan za vas. Ovo je dobra vest za slobodne, dok je za zauzete znak da se dvoumite da li da krenete u nove pohode, a to može pokvariti postojeće odnose.

Zdravlje – Većina Devica ne oseća nikakve zdravstvene probleme.

Vaga

Posao – Dobro aspektovan Jupiter u vašem prvom polju najavljuje velike planove i dobru realizaciju. Promene su moguće, ali trenutno nisu preporučljive zbog Merkurove retrogradnosti u vašem dvanaestom polju. Neko iz vaše prošlosti će se pojaviti u nameri da vam pokvari posao, iako tvrdi drugačije. Srećom, vaš vladar Venera u polju karijere će amortizovati problem.

Ljubav – Planeta ljubavi Venera, nalazi vam se u polju karijere, ali ako izuzmemo posao, njena pozicija može da ukaže na promenu statusa ili na pojavu osobe iz sfere posla koja će vam uzburkati emocije.

Zdravlje – Slabe tačke koje imate mogu da „prorade“.

Škorpija

Posao – Mars, vaš vladar, zajedno je sa Suncem u vašem polju karijere, pa očekujte povoljne promene na poslu. Posebno ako ste u privatnom sektoru ili radite na novim ugovorima, ali samo pod uslovom da iz prethodnoh poslova nemate zaostala plaćanja već su sve stvari raščišćene.

Ljubav – Vladar polja emocija u devetom polju ukazuje na osobu iz daljine, koja je vrlo zainteresovana za vas. Ukoliko ovih dana putujete, uživaćete u prijatnom društvu.

Zdravlje – Sve probleme koje imate su vezani za preterivanja, pre svega u hrani i piću, ali ste skloni i drugim porocima.

Strelac

Posao – Jupiter je povoljno aspektovan od svih planeta, osim Venere, a to znači da su uz vas na poslu uglavnom nebitni i neuticajni ljudi, dok bitni nisu i vaš zadatak je da ih pridobijete. Morate biti otvoreniji za kritike i uzdržati se od svađe kada vam neko ukaže na greške.

Ljubav – Vladar polja partnerstva Merkur, nalazi se u Devici i kao retrogradan ukazuje na to da vam se ponavljaju neprijatne emotivne situacije u kakvima ste već bili. Potrudite se da budete maksimalno realni i nađete druga rešenja, suprotna onima koja ste primenjivali u sličnim situacijama.

Zdravlje – Slaba tačka su organi za varenje, pa vodite više računa o ishrani.

Jarac

Posao – Venera je u sedmom polju što znači da se morate dogovarati sa partnerima oko posla i okolnosti će vas navoditi na to. Sve je pod znakom pitanja i sigurno će doći do većih promena, ali ne odmah, već kroz niz događaja. Potrudite se da budete spremni za to i čak sami započnete promene kako vas naredni događaji ne bi pregazili.

Ljubav – Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo, koje je označeno Venerom u sedmom polju partnerstva. Vodite računa u šta se upuštate, jer je aspekt ozbiljan i nije pogodan za avanture.

Zdravlje – Moguće su urološke i ginekološke tegobe.

Vodolija

Posao – Suviše želite da sve događaje podredite svojim planovima, a to žele i vaši saradnici. Međutim, u tome leži opasnost da uđete u konflikt sa okolinom. Probajte da unapred napravite korake i preduhitrite druge, kako se situacija ne bi okrenula protiv vas.

Ljubav – Partner je postao nepredvidiv i problematično se ponaša, često i grubo nameće svoje stavove. Pokušajte da se trenutno distancirate od te situacije inače sledi sukob. Sobodni pripadnici znaka imaće mnogo šansi, ali malo kvalitetnih osoba koje će zadovoljiti vaše kriterijume.

Zdravlje – Problemi sa žlezdama, hormonima, šećerom u krvi, zato korigujte ishranu.

Ribe

Posao – Vaš vladar Jupiter ima dobre aspekte sa većinom planeta, ali je loše položen u osmo polje i najavljuje neku štetu. Ukoliko se potrudite više i budete oprezni, imaćete velike šanse da ostvarite planove i ozbiljan uspeh.

Ljubav – Merkur vam je u sedmom polju partnertsva, još i retrogradan, što znači da ste kolebljivi, nestalni, dvoumite se bilo da ste slobodni ili u vezi i braku. Očekujte probleme na ljubavnom planu sa neizvesnim ishodom.

Zdravlje – Ne možete da se požalite, leto vam prija.

Izvor: Vecernje novosti