fbpx
spot_img

Nove glasine pružaju uzbudljive informacije o Samsung Galaxy S9 telefonu

Ako pitate korisnike smartfona šta bi promenili u dosadašnjim modelima telefona, većina njih će odgovoriti da bi trajanje baterije bilo najbitnije.

Duži radni vek baterije je vrhunski upitnik u skoro svakom istraživanju koje smo ikada videli da pokriva pametne telefone, a to će i dalje biti slučaj.

Naravno, nemojte zadržati dah, čekajući da višednevni vodeći telefoni postanu stvarnost jer proizvođači smartfona pakuju nove komponente i funkcije u pametne telefone daleko brže nego što se tehnologija baterije poboljšava. Na sreću, efikasniji čipovi i druga poboljšanja imaju tendenciju da izbalansiraju stvari, tako da se baterija najčešće ne pogoršava sa svakom novom iteracijom pametnog telefona.

Najverovatnije očekivani neobjavljeni pametni telefon trenutno je definitivno Samsung-ov predstojeći Galaxy S9, koji se očekuje da će biti predstavljen sledeće godine negde krajem februara. Loša vest je da je Samsung imao prototip Galaxy S9 sa uzbudljivim novim dizajnom, ali je otkazan.

Prema svemu što smo do sada videli  – GalaxyS9 i GalaxyS9 + će u suštini biti nadogradnje “S” modela. Izgledaće gotovo identično njihovim prethodnicima, ali će pored poboljšanih performansi imati nekoliko važnih ispravki. Ove godine Samsung  kopira  Apple i daje potrošačima dodatnu motivaciju za kupovinu Galaxy S9 +; očekuje se da će uključiti novu kameru sa dva objektiva i 6GB RAM-a, dok će manji S9 imati zadnju kameru sa jednim sočivom i 4GB RAM-a.

Oba telefona trebaju biti čvrsta nadogradnja u poređenju sa njihovim prethodnicima kada je u pitanju performanse. I pored toga, nove glasine sugerišu da bi Galaxy S9 mogao biti lepa nadogradnja kada je u pitanju trajanje baterije.

Očekuje se da će Samsung predstaviti Galaxy S9 i Galaxy S9 + na konferenciji za novinare krajem februara, a telefoni bi trebali biti objavljeni negde u martu.

Izvor: itmagazin.info

Mihailo Todorović
Učenik Prve kragujevačke gimnazije specijalno informatičkog odeljenja. Voli video igre, filmove i druženje. Hobi su mu sviranje gitare, plivanje i usavrsavanje engleskog jezika.