fbpx
spot_img

Novo igralište za dom za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“

Beograd, 4. oktobar 2018 – Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina, zajedno sa porodicom Vučinić, zvanično je otvorila novo igralište vredno više od 12.000 evra u domu za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“, koji je pod pokroviteljstvom Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“.

Sponzor ovog vrednog projekta bila je Fondacija Džona i Mildred Medić Vučinić, u znak sećanja na njihovog brata Gerija koji je preminuo ove godine. Porodica Vučinić je jedan od najvećih pojedinačnih donatora humanitarne fondacije Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Nj.K.V. Princeza Katarina.

„Razlog za današnju posetu je donacija prelepog dečijeg igrališta u kom će deca provoditi slobodno vreme i baviti se sportom. Donacija je primljena preko humanitarne organizacije Lajflajn Čikago, čiji sam pokrovitelj, a poklon je Fondacije Džona i Mildred Medić Vučinić. Veoma sam srećna jer će ova donacija omogućiti deci da se zabave, uživaju u igranju na otvorenom i stvore ravnotežu u svom svakodnevnom životu“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

U poslednje dve godine, porodica Vučinić je takođe velikodušno donirala pomoć Psihijatrijskoj bolnici Kovin, u kojoj se nalaze pacijenti koji su često, nažalost zaboravljeni.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin