fbpx

Odbojka dame: Vizura prva u Subotici

Ženski odbojkaški klub Vizura je pobednik Memorijalnog turnira “Josip Josa Marković”, koji je održan u Subotici. Šampionke Srbije su zabeležile tri pobede tokom dva dana takmičenja . Drugo mesto na turniru je osvojilo Jedinstvo iz Stare Pazove, Spartak je bio treći, dok je Crvena zvezda osvojila četvrto mesto, pošto je takmičenje završila bez pobede.
Za najboljeg primača je proglašena Katarina Lazović iz Vizure, najbolji bloker je Ivana Mrdak iz Jedinstva, Aleksandra Ćirović je najbolji tehničar, a najbolji libero petog Memorijalnog turnira “Josip Josa Marković” je Aleksandra Jegdić.

Prvo kolo:
Spartak – Vizura 1:3
Jedinstvo – Crvena zvezda 3:0
Drugo kolo:
Jedinstvo – Vizura 0:3
Crvena zvezda – Spartak 3:2
Treće kolo:
Vizura – Crvena zvezda 3:2
Jedinstvo – Spartak 3:1
1. Vizura 3-0 
2. Jedinstvo 2-1
3. Spartak 1-2
4. Crvena zvezda 0-3

Prethodni tekstFotografija dana
Sledeći tekstDnevna doza aforizma
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...