fbpx
spot_img

Odbojka: Maja Ognjenović i njena kuvanja

Maja Ognjenović, jedna od naših najboljih odbojkašica ikada  na spektakularan način je rešila utakmicu svoje Pjaćence sa Bustom Arsisijom. Teško je opisati rečima kakav je potez izvela naša Maja, dovoljno je pogledati ovaj video i uživati u čarolijama našeg kapitena.

Maja Ognjenović rođena je 1984. godine u Zrenjaninu. Tokom karijere nastupala je za nekoliko  klubova Poštar, Crvenu zvezdu, Metal Galaci, Olimpiakos, Dinamo iz Pančeva, italijansku Modenu, Impel Wroclaw, Chemic Police, a trenutno nastupa za  Pjaćenca.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...