fbpx
spot_img

Opština Mionica nagradila najbolje učenike letovanjem u Grčkoj

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković,  je juče u sali Skupštine opštine tradicionalno primio  najvrednije školarce osnovnih škola „Milan Rakić“ u Mionici i ”Vojvoda Živojin Mišić” u Rajkoviću, kao i Srednje škole „Mionica“. Tom prilikom je čestitao učenicima na ostvarenim rezultatima i poželeo im je da sa istim elanom i predanošću nastave školovanje i tokom narednih godina.

Ukupno dvanaest učenika osnovnih i srednjih škola je ostvarilo izuzetne rezultate u redovnom školovanju. Opština Mionica je ove vredne đake nagradila i besplatnim letovanjem u Grčkoj, u poznatom turističkom mestu Leptokarija. Tokom desetodnevnog boravka u Grčkoj, učenici će imati priliku da uživaju na najlepšem delu obale koje je smešteno podno mitskog Olimpa. Za ove marljive  učenike će takođe biti i organizovani fakultativni izleti do Meteora i Soluna.

Ulaganje u obrazovanje je jedan od prioriteta opštine Mionica, koja kroz veliki broj projekata koje sprovodi želi da obezbedi što bolje uslove za sve učenike. Besplatan prevoz za učenike, besplatne knjige za đake prvake, kao i mnogi brojni programi Centra za obrazovanje i razvoj su samo neke od aktvinosti kojima opština Mionica unapređuje obrazovanje svojih mladih sugrađana.

Izvor: opanak.net

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.