fbpx
spot_img

Pevačica „Garbage“-a Širli Menson, pred beogradski koncert, progovorila o ŽIVOTNOJ drami

Pevačica Širli Menson, koja će sa svojim bendom „Garbage“ prirediti u Beogradu 28. juna na bazenima „11. april“ prvorazredni rok spektakl, otvorila je nedavno dušu i progovorila o depresiji kroz koju je prolazila u tinejdžerskim danima, i koja je dovela čak do samopovređivanja.


Sve je, kaže, počelo kad je bila u vezi u kojoj je trpela psihičku torturu. Sekla je sebe  perorezom koji je pričvrstila za čizme kao modni detalj. Prvi put je to uradila posle tuče sa dečkom.

„Počela sam da povređujem sebe sve češće i rezovi su postajali sve dublji“, ispovedala se Menson. „Krila sam ožiljke ispod čarapa i nikad nisam nikom pričala o tome“.  Prestala je, kaže, to da radi kad je srela divnu osobu koja je zaslužila njeno poštovanje, i pritom bila savršena za komunikaciju.

Problemi su, nažalost, ponovo počeli 1998. godine, kad su „Garbage“ objavili album „Version 2.0“ i bili u zenitu popularnosti. Osećala je harizmatična pevačica ogroman pritisak medija, analizirao se njen izgled, svaki postupak… „U trenucima ekstremne histerije, pomišljala sam da bi mi kad bih uspela da dohvatim mali nož,  to donelo olakšanje i lakše suočavanje sa stresom“, dobro pamti Širli.

Na kraju je, srećom, uspela da se odupre iskušenju, ne želeći ponovo da povređuje sama sebe. Širli sada kaže da, ne bi li potisnula svoju mračnu stranu, tera sebe da bude ljubazna prema sebi i drugima, kreativna, i da traži sreću.

Maj je svetski mesec mentalnog zdravlja. U Srbiji, na telefonski broj 011/7777-000 mogu da se jave svi oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati psihijatri, psiholozi i socijalni radnici.

Ulaznice za beogradski koncert grupe “Garbage” su u prodaji putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.

Organizator koncerta: Charm Music Serbia

LINKOVI:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2185420168442009

Garbage:
https://www.garbage.com 
https://www.facebook.com/GarbageOfficial
Garbage You Tube

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.