fbpx
spot_img

Pogledaj dva puta, sačuvaj život – III Moto žurka

Moto Klub Grofovi, osnovan 15.05.2011. godine u Ečki, jedan od klubova koji je učestvovao na brojnim humanitarnim akcijama i od ove godine i organizator akcije o bezbednosti u saobraćaju pod sloganom „Pogledaj dva puta, sačuvaj život“.

Moto klub Grofovi

Ovom prilikom vas poziva na treću Moto žurku koja će se odigrati 12. septembra na stadionu fudbalskog kluba „ Jedinstvo, Ečka “  s početkom od 10h.

Akcija će biti podržana od strane volontera Crvenog krsta, koji će u 15 časova održati zanimljivu i korisnu pokaznu vežbu, kako za bajkere tako i za ostalo građanstvo. Nakon pokazne vežbe, pripadnik saobraćajne policije u Zrenjaninu će održati predavanje o najčešćim uzročnicima saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju bajkeri.

Pozivaju se svi koji su u mogućnosti da dođu i  nauče nešto korisno.

 Očekuje vas besplatan ulaz i klopa, niske cene pića, dobra muzika i prijatan ambijent. Obezbeđeno je i mesto za kampovanje, a povrh svega zagarantovan dobar provod i dobri domaćini.

11993981_10204826011115438_566410344_o

Na moje pitanje kakve su reakcije sugrađana, na čitav projekat koji sprovode? I šta očekuju u budućnosti?

Članovi Moto kluba navode da su za sada reakcije sugrađana podeljene, ali veruju da će u predstojećem periodu uspeti da zasluže još veću podršku. Dok je reakcija ostalih Moto klubova, pozitivna : „prepoznali su u nama istinske prijatelje i dali nam podršku za realizaciju predstojećih projekata.“

U budućnosti očekuju veću podršku okoline u organizovanju projekata o bezbednosti u saobraćaju.

 

 

Helena Himel

 

Helena Himel
Helena Himel
„Čovek samo srcem dobro vidi" - Antoan de Sent Egziperi