fbpx
spot_img

Promocija knjige Ankice Utornik Orčić „Zovi me hrabra“

Zdravo ja sam Ana, Zovi me Hrabra!

Da nam ova pošast nije ubila ono lepo u nama, radost, pesmu lepotu, dokaz je Majkin salaš na Paliću.

Sunce kao da se namerno zasmejalo, i obasjalo livadu, jezero, lepotu. Imali su gosti osećaj nekog rođendanskog slavlja.

Sokovi, vino sa etiketom ZOVI ME HRABRA torta, belina stolnjaka, ruze po stolovima čak i stolna lampa ZOVI ME HRABRA.

Nisu pogresili ne, rodio se prvenac Ankice Utornik Orčić. Autobiografski roman. Rodjendan prelep. Zvanice raskošne lepote: Aneta Farago voditeljka ppromocije, Suzana Mančić, Zorana Shulz, Marija Viktorija Živanovič, Staša Brajović sa svojom gitarom i naravno lektor Dragana Kolačarić.

Svi su u kratkim rečenicama govorili o novoredjenčetu. Svako svoje viđenje.

Sve je u trenu zastalo kad je Milena Đumić glumica počela da govori poneke delove knjige. Muk i poneka suza jer knjige nisu prodavane vec dobijeni novac je išao za jednu samohranu porodicu.

Nina Pavić je govorila svoje viđenje već pročitane knjige. Zvanice su uzivale u suncu, priči i pesmi. Za kraj ZELENA TRAVA DOMA MOG,koju je Staša majstorski otpevao je spustila mnoge glave pri odlasku. Nisu primetili suzu u Ankičinom oku. Da li zbog pesme? Gostiju? Sreće?

Ipak je digla glavu i rekla ZOVI ME HRABRA…

 

Foto Goran Barać

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.