fbpx
spot_img

Fotografija dana: Sandra Čaprić – nekada i sada

Danas je jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih pevačica sa naših prostora, a već od malih nogu moglo se zaključiti da će ova preslatka devojčica izrasti u pravu lepoticu.

Njen atraktivni izgled i tada je privukao pažnju svih, a danas je jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni. Pored toga što je stekla veliku popularnost u Pinkovim zvezdama, Ministarkama i solo karijeri, pevačica već od samog početka karijere važi za jednu od najseksepilnijih dama sa javne scene.

Sandra Čaprić

Sandra Čaprić sada ima 30 godina, a na savršenom izgledu i lepoti mogu joj pozavideti mnoge dame.

Nakon što je nastavila svoju solo karijeru i izdala nekoliko singlova „Haos odmah“, „Kosa njena“,“ Falsifikat“, „Mesh-up“, pesma „ZAMALO“ izazvala je veliko interesovanje njenih poštovaoca tako da je za nedelju dana broj pregleda na You-Tube pokazao preko milion pregleda.

 

Sandra Čaprić vredno radi na novim pesmama i planira album do kraja godine, a svoje verne fanove očekuje veliko iznenađenje na radost mnogih.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.