fbpx
spot_img

Šesto republičko takmičenje srednjoškolskih tonskih snimaka

Novosadsko udruženje „Art mreža“ u saradnji sa Muzičkom školom „Petar Konjović“ iz Sombora i Akademijom umetnosti iz Novog Sada organizuje Šesto republičko takmičenje srednjoškolskih tonskih snimaka primenjene muzike, radiofonskih dela i muzičkih numera.
Takmičenje je namenjeno pre svega učenicima smera Dizajna zvuka, ali i drugih smerova i škola, za sve srednjoškolce koji se bave snimanjem, dizajnom i produkcijom u profesionalnom ili kućnom studiju.
Takmičenje je besplatno i odvija se online, a susret učesnika, dodela nagrada i predavanja na temu muzičke produkcije će se održati 19. maja 2019. u muzičkom studiju Akademije umetnosti u Novom Sadu (troškove puta snose učesnici).
Nagrade u vidu audio opreme za najbolje radove obezbedio je Sky music.
Sve detalje vezane za ovo takmičenje (prijavni formular, šta se ocenjuje, nagrade, predavači, članovi komisije…) možete naći na www.tsts.artmreza.com ili se obratite na email tsts.kontakt@gmail.com i telefon 063/468-834.
Rok za prijavu: 10. maj 2019.
Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.