fbpx
spot_img

Svakom zaposlenom poklanja 1 000 evra po rođenom detetu: Poslodavac kog bi svako poželeo

Predrag Tomić – Poslodavac kog bi poželeo svako u Srbiji!
Od dobre volje poslodavca zavisi koliku će dodatnu pomoć u ovoj zemlji imati novopečeni roditelji. Da neki zaista imaju mnogo dobre volje i ljudskosti potvrđuje primer jedne beogradske firme, koja svakom zaposlenom poklanja hiljadu evra po rođenom detetu. U slučaju rođenja trojki, suma je bila trostruko veća.

Foto: Print screen video RTS
Foto: Print screen video RTS

U leto 2017. rođene su Neda, Mila i Iskra, posle pet godina čekanja i vantelesne oplodnje. Na dan trostrukog slavlja, još jedno iznenađenje. “Poslodavac je obećao da će nas nagraditi novčano i da će nam pomoći da ih odgajamo. Cifra je hiljadu po detetu, odnosno tri hiljade evra”, kaže Miroslav Drčelić. “Od prvog momenta nismo bili ni svesni koliko će to značiti, a potom se sve to uklapalo. Krene se od hrane do garderobice, svih pratećih stvari”, dodaje majka Nataša Drčelić.

Foto: print screen video
Foto: print screen video

Tog pravila se već 24 godine drži vlasnik firme. “Mi želimo na dodatni način da motivišemo svoje ljude, zato što ova kompanija razmišlja na duge staze. Želi da zadrži svoje ljude što duže i da zajedno uspemo na ovom tržištu”, napominje Predrag Tomić, vlasnik firme “Srboauto”. Uzajamna podrška firmu sa dva zaposlena dovela je do firme sa gotovo dve stotine radnika.

Izvor: rts.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.