fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Najpopularnije boje za kosu za jesen

Jesen je vrijeme kada se mijenjaju boje, a to se odnosi i na vašu kosu

Bez obzira na to imate li plavu, crvenu, smeđu ili crnu kosu, i ne mislite drastično mijenjati boju, to ne znači da ne možete ove jeseni uvesti malo promjene u svoj život i svoju frizuru. Ove sezone popularniji su topliji, bogatiji tonovi koji će dati novi život vašoj kosi.

Boja kestena znači zlaćano crvenkasti odsjaj, i to je boja koja je najtipičnija za jesen. Ovo je predivna,topla i sjajna nijansa koja odlično paše većini žena, i onim svjetloputima i onima nešto tamnije puti.

Ema Vitković

Bilo da ste brineta ili pak plavuša koja želi promjenu – odlična opcija je boja šampanjca ili ružičasto zlatna boja, što je u stvari tamnija plava nijansa s crvenim odsjajem. Ovo je veoma popularna boja za sezonu, pa zašto je ne biste isprobali?

Ema Vitković

Ove sezone nosit će se i sitni, sitni pramenovi koji kosu daju novu dubinu i multidimenzionalnost. Ovo je odličan odabir za sve žene koje žele diskretniju promjenu svoje trenutne boje kose.

Ema Vitković

Kombinacija smeđe i plave. Ovaj predivan look ima smeđu bazu upotpunjenu pramenovima različitih svjetlijih nijansa, od svijetlosmeđe do karamel plave boje. To kosi daje novu dimenziju i predivan izgled prelijevanja boja. Za ovaj look obavezno posjetite frizera kako ne biste ispali više narančasti nego li boja karamele.

Ema Vitković


Za razliku od ombre kose, gdje se kosa iz tamnije prelijeva u svjetlije prema vrhovima, ovdje je obrnuto – najsvjetliji pramenovi nalaze se na vrhu kose, zbog čega i naziv snježni vrhovi, odakle se postepeno šire kroz kosu pomoću platinastih pramenova.

Ema Vitković
Prethodni tekstMomo Kapor
Sledeći tekstThe Flash S02E07
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.