fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Rešite problem neujednačenog tena

  Ne polazi vam za rukom da se rešite neujednačenog tena. Predstavljamo vam postupak, koji vam neće oduzeti mnogo vremena i pruži će vam impresivne rezultate.

Rešenje neujednačenog tena je  piling glikolnom kiselinom. Sa njom koža postaje mekša, ujednačena i bez iritacija.

Kako ona deluje? 

Glikolna kiselina slabi veze između ćelija u spoljašnjem sloju kože. Ona prosvetljuje  tamne mrlje i rastvara višak sebuma.

Kakav je osećaj tokom tretmana?

Može se javiti osećaj peckanja koji traje svega nekoliko minuta. Posle tretmana, pojavljuje se blago crvenilo. U tom periodu treba da se koristi krema za zaštitu od sunca, koja je neophodna. Takođe, nemojte da se brinete ukoliko vam se u narednih nekoliko dana koža bude ljuštila.

Koliko su dugo postojani rezultati? 

Rezultati ovog tretmana traju oko šest nedelja.

Prijatelji portala Pokazivač:

Uživajte na moru zaštićeni prirodnom Kremom za zaštitu od sunca sa SPF 50 zaštitnim faktorom. Ona uvek je deo moje torbice za plažu, preporučujem da bude i deo vaše. Nanosi se pre izlaganja suncu i vodotporna je. Lepo miriše i slobodno mogu da je koriste i deca. ZA PRAVU ZAŠTITU VAŠE KOŽE OD SUNCA KORISTITE KREMU IZ ZELENOG PUTA SA SPF 50 FAKTOROM. #EmaZeleniput Telefon:0641291334

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.