fbpx

Zorana Pavić promovisala je novu pesmu “Dosta je bilo”!

Pop-rok pevačica Zorana Pavić, poznata po svojim hitovima, šarmu i pozitivnom energijom, pre nekoliko dana promovisala je novu pesmu “Dosta je bilo”u izdanju Jugoton – Croatia recordsa. 

Među kolegama koje su dosle da podrže Zoranu našli su se Gordana Goca Stojičević, Jasna Đokić, Dr.Iggy i Tanja Banđur, Sanja Marinković, Lana Toković, Tanja Banjanin, Hele, Firci, Zoran Ramović, Jellena Lalović, Vlajko Đurdjević, Maja Odžaklijevska, Nenad Škundrić, Patricia Jašovic i mnogi drugi.

I novu pesmu “Dosta je bilo”, Zorana je predstavila svojim gostima:

Kako nekoliko godina nije izdavala pesme tako je odlučila da se od ovog trenutka potpuno posveti i poslu.

Prvi solistički koncert u Sava centru održala je 1998. godine, pa je odlučila da se u martu 2018. godine ponovo pokloni publici i da se na sceni pored kolega muzičara, pojave i glumci jer tako tradicija nalaže.

Pesmu u izdanju Jugoton Croatia recordsa napisali su Lana Toković i Patricia Jašović, muziku Lana Toković, dok aranžman potpisuju Lana Toković i Dejan Pandurović- Pax.

Smatra da je svaki dan dobar za pevanje i uživa u onome sto radi, jer muzika jeste njen lek i njena sreća. Smeje se toliko iskreno da to za sekund postaje zarazno, ali priznaje da bude, kako kaže, zadrta i tvrdoglava. Na muzičku scenu je zakoračila polako, sigurna u svoj san, sigurna u to da je dugačija i jeste.

Ne mozete da ostanete ravnodušni pri susretu sa osobom kakva je Zorana Pavić, zato što uz prvo rukovanje dobijate veliku količinu pozitivne energije, srdačnost, vedrinu i osmeh i sve to na jedan prirodan, spontan, nepretenciozan način. Ono što vidite spolja je refleksija iznutra i to je veoma očigledno. Odraz odluke da stvari sagledava na svoj, drugačiji,vedriji način. Odluke koja ima uporište u ogromnoj količini vere, koja predstavlja jednu od najvećih vrednosti u njenom životu i koja je vodi putem koji je odabrala, pomaže joj da izbegne zamke i stranputice, a stvarnost i muziku čini lepšim, smislenijim i potpunijim.

Zorana Pavić retko upada u klopku, iz razloga što je u privatnom zivotu obična, prirodna, nasmejana, duhovita i  pametna žena sa kojom možete razgovarati o svemu. Ona je svesna sebe, onoga što može, želi i oseća. Ne plaši se širine i dubine svog talenta, svojih grešaka i mana, pomeranja granica, ljubavi, emocija, reči i rizika, koja kao i svi mi ima strahove, loše navike, poraze, rane i ožiljke, ali ih ne krije već ih rešava, prevazilazi i leči kroz pesme, učeći o sebi kroz život i muziku. Izrazito je samokritična i smatra da čovek mora pre svega da voli, razume i bude iskrena prema sebi kako bi drugima pokazala i pružila svoju nabolju stranu. Emotivna je i temperamentna, veliki je sanjar i romantik, veruje u snove i dečiji pogled na svet.

Došla je sa svojim prepoznatljivim osmehom, dobro raspoložena i vedra, prirodna i jednostavna, pričljiva i duhovita i uvek pomalo tajanstvena, što i čini njenu specifičnu harizmu, ali pre svega primetno zadovoljna u svakom smislu.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”